Hvis du vil støtte en hjertesag

Vi er glade for al slags hjælp

At være en handicapfamilie er en enorm belastning, og de følelsesmæssige, økonomiske, sociale og psykologiske omkostninger for familierne er gennemgribende.

At være med i CP Coolkids giver familierne en kort pause fra det svære – et pusterum, der er med til at give overskud til at klare hverdagen. Det er ikke fed ferieforening, men et essentielt støtte-netværk til hårdt pressede familier.

Til gengæld stiller vi hjertens gerne op til fotosessions eller skriver takkebrev eller lignende, som I kan bruge måske på jeres hjemmeside, i lokalavisen, på jeres intranet, eller andre steder. Vi er ikke kamerasky. Vi skriver jer også på listen over vores sponsorer med eller uden beløb/ydelse alt efter hvad du ønsker.

Hvorfor du skal støtte os

CP Cool Kids er dybt afhængig af donationer. Det er ikke billigt at tage på weekendture, og slet ikke, når der skal være forhold og aktiviteter, der passer til de handicappede børn.

CP Cool Kids har et erklæret mål om, at en families privatøkonomi ikke må være afgørende for, om man har mulighed for at deltage i vores aktiviteter.

Derfor har vi brug for bidrag, store som små.

priscilla-du-preez-bZQJLStVYWs-unsplash
micheile-henderson-ZVprbBmT8QA-unsplash

Økonomisk støtte

Vi har især brug for økonomisk støtte. Hvis du vil give os et bidrag, kan det overføres til foreningens konto hos Nordea:

reg. nummer: 2316 kontonummer: 4397 575 417.

Støt os på andre måder

  • Måske din virksomhed har noget lækkert merchandise, vores børn ville blive glade for
  • Måske er du god til at spille guitar og har lyst til at komme og underholde på en weekend
  • Måske kommer du fra et hjælpemiddelfirma, der gerne vil ud og vise jeres produkter frem
  • Måske er du revisor og vil hjælpe os med regnskabet
  • Måske du har et produkt du vil donere som en gave til enten vores børn eller vores voksne
  • Måske du kan noget andet, vi kunne bruge.
saiph-muhammad-JLNiQNntX4s-unsplash

Hvad er CP

CP står for cerebral parese, det man tidligere kaldte spastisk lammelse og er en fællesbetegnelse for en række motoriske og kognitive funktionsnedsættelser, der skyldes en hjerneskade, der typisk opstår under graviditet, fødsel, eller hos det helt spæde barn.
Spekteret er meget bredt, fra næsten normalt fungerende til multihandicappet og spænder både over motoriske og kognitive vanskeligheder, herunder talevanskeligheder og adfærdsmæssige problematikker.
I vores forening har vi primært børn i den tungere ende af spekteret, men ingen er principielt udelukket