Bliv støttefamilie

For andre familier med CP

Alle kan bruge en hjælpende hånd

Hvis du overvejer at blive støttefamilie, så hører vi gerne fra dig. Vi er ved at oprette en liste over mulige familier, sådan at når vi står med en ny familie, så kan vi lynhurtigt finde en egnet støttefamilie.

Man skal vælge at blive støttefamilie, fordi man gerne vil give noget af den erfaring videre, man har samlet omkring det at være en familie med CP. Det er ikke en stor forpligtelse, man påtager sig, men ikke desto mindre er det en forpligtelse, og man skal have lyst til det.

For at skabe det rigtige match, skal vores liste over støttefamilier gerne være væsentligt længere end liste over familier, der har brug for hjælp. Det er altså ikke sikkert, at vi kommer til at have en familie til dig.

Når man skriver sig på listen, er man ikke mere forpligtet end at vi altid vil spørge, inden vi formidler en kontakt. Dvs. du bliver ikke tildelt en modtagerfamilie, med mindre du selv har sagt ja. Du må naturligvis også altid bede om at blive slettet fra vores liste.

“Ingen begrænsninger men muligheder.”

Netværket og mødet med ligesindede er en kæmpe hjælp til at mestre hverdagen med handicap i familien. For når et barn bliver handicappet, er det en hel familie, der bliver ramt.
Kontakt os

Send os en mail eller udfyld kontaktformularen

coolkids.cp@gmail.com

Skriv et par ord om dig selv og din situation, og hvordan CP Cool Kids kan hjælpe dig. Eller skriv, hvem du er, og hvordan du gerne vil støtte CP Cool Kids